"מולדובן – תברואה ובטיחות מזון" הוקמה כעסק בבעלות פרטית המתמחה בתברואת המזון למגוון עסקי המזון הקיימים בישראל. אופי לקוחות הקיימים בעסק מגוון ורחב עד למאוד ובניהם: גופי ממשלה, רשויות מקומיות, בתי חולים ומוסדות רפואה, בתי אבות, הוסטלים, פנימיות, חברות קייטרינג והסעדה, מטבחים, מסעדות, דוכני מזון ועוד.
הניסיון התפעולי והניהולי של שמואל מולדובן, בשנים שקדמו להקמת העסק, ביחד עם האתגרים שהוצבו לעסק לאורך השנים הראשונות לפועלו, הם המייחדים את מקצועיותו וטיב שירותיו ובניהם ליווי עסקים במשרד הבריאות, ביקורות בטיחות מזון תפעוליות וניהוליות, ניתוח דוחות מעבדה והסמכות עובדים באישור משרד הבריאות. במרוצת השנים עם התרחבות קהל הלקוחות, מספק העסק גם שירותי תברואה נוספים שנדרשים רגולטורית לרישוי.
"מולדובן – תברואה ובטיחות מזון" שם את כובד משקלו על ייחודיות המקצוע ואינו עוצר מלכת בתהליכי למידה והסמכה תמידיים על פי תוצאות המחקרים החדשים, טכנולוגיות פורצות דרך והרגולציה המתעדכנת חדשות לבקרים. כך מספק העסק גם שירותים בתחום ה- ISO על תקניו השונים, HACCP, ייעוץ לרישוי עסקי מזון ואף עדות מומחה לפתרון סכסוכים לבתי משפט.
מקצועיות העסק של "מולדובן – תברואה ובטיחות מזון" איננה מסתיימת רק בתחום התברואה, העסק הגדיל לעשות וכיום הינו בין עסקי התברואה ובטיחות המזון הבודדים בארץ המקיים שיתופי פעולה מקצועיים עם ווטרינרים, טכנולוגי מזון, מתכנני מטבחים ומומחים לניקיון. אלו מאפשרים ל לספק את המעטפת המלאה לבעל עסק המזון – החל משלב הרעיון העסקי החדש, דרך תכנונו ואישורו מול הגופים הרגולטוריים וכלה בליווי שוטף בכל תחומי הניהול והתפעול השונים בחיי העסק.
כל אלו הובילו לכך שהעסק "מולדובן – תברואה ובטיחות מזון" הינו מבין עסקי התברואה ובטיחות המזון המובילים בשוק המוסדי ופרטי.
אנו מקווים לראות גם אתכם בין קהל לקוחותינו המרוצים.
שמואל מולדובן
• תברואן מוסמך מס' רישיון 892, מומחה לבטיחות מזון ויועץ בכיר לרישוי עסקי מזון
• החל את פועלו בתחום המזון כטבח בצה"ל, המשיך כמדריך בישול וכמפקד בית הספר לקולינאריה וסיים את שירותו בתפקיד "השף הראשי של צה"ל – ראש מדור התזונה של חיל הלוגיסטיקה".
• בשנת 2000 הוביל את נבחרת ישראל באולימפיאדת הבישול הבינלאומית ובעל מדליות זהב וכסף אישיות וקבוצתיות.
• ניסיונו הרב מתבטא בענפים שונים בתחום המזון וביניהם: ביקורות, הדרכות וליווי תברואי בעסקי מזון.
שי מולדובן
• עובד בריאות סביבה (תברואן) מוסמך מספר רישיון BS186.
• מנהל מערכות איכות משולבות (ISO) וראש צוותי HACCP.
• החל את פועלו בתחום המזון כקצין לוגיסטיקה גדודי, המשיך כקניין חברת מזון ובתפקידו הבכיר שימש כ- סמנכ"ל חברת הסעדה המפעילה עשרות מטבחים בארץ.
• ניסיונו הרב מתבטא בענפים שונים בתחום המזון וביניהם: בקרות, הדרכות, ייעוץ ארגוני וחקר סיכונים ניהוליים ותפעוליים.
שושי מולדובן
• נאמנית תברואת מזון
• מומחית לבקרה ופיקוח על תחום המזון בצהרונים.
• בעלת ותק של מעל 10 שנים בניהול צהרונים.