כפפות או לא להיות
האם נכון יותר לעבוד עטויי כפפות בעבודה עם מזון, זאת השאלה ? פילוסופיה או לא ואולי פשוט מיקרוביולוגיה,כול התשובות בכתבה שלפניכם. מורן להט וד"ר דיויד
דף הבית » מאמרים
האם נכון יותר לעבוד עטויי כפפות בעבודה עם מזון, זאת השאלה ? פילוסופיה או לא ואולי פשוט מיקרוביולוגיה,כול התשובות בכתבה שלפניכם. מורן להט וד"ר דיויד
עיתות של משבר כלכלי הן בדיוק הזמן להביא לשינוי בתהליכים עיקריים בעסק. אחד השינויים שיכולים לסייע בצמיחה כלכלית בעת משבר ובכלל הוא מעבר לבישול בוואקום
הדר שפיגל הגרמני מדווח שבמסגרת תקנה משנת 1938 האוסרת על הימצאות פריטים בלתי אכילים בתוך דברי מתיקה מחשש למקרי חנק בקרב ילדים, ביצי השוקולד המפורסמות
הלכות בטיחות המזון הופיעו בהלכה היהודית כבר לפני 2000 שנה והטכנולוגיה של ימנו מאפשרת להבין את ההלכות טוב יותר ולהתמודד בהצלחה במלחמה הבלתי פוסקת בחיידקים.
אז זהו שלא כולם צדיקים,כך מתברר ממספר אירועי כמעט ונפגע ממזון מקולקל,קראו והשכילו. שמואל מולדובן במסגרת בדיקה שגרתית בעיר מודיעין מכבים רעות, נחשפה משאית שהובילה
יצור מזון בתזרים בטיחותי וכלכלי האם יש קשר בין הדרישות "המחמירות" של משרד הבריאות לשליטה על היצור מההיבט הכלכלי ? את התשובות האמיתיות לכך תמצאו
כיצד יועץ המזון יכול למנוע תקלות ביצור המזון? יועץ בטיחות מזון מסייע למנוע את בתקלות העשויות לנבוע מתקלה או רשלנות הנובעת מבורות, בכל אחד מהשלבים
מסעדות, בתי קפה, בתי מלון, וכל ארגון אשר מפעיל מטבח תעשייתי, נדרש מדי יום להתייחס להיבט בטיחות מזון, שהקפדה עליו היא אבן היסוד בהפעלת המטבח,
מזל טוב, החלום שלכם סוף סוף מתגשם והמסעדה שלכם עוד רגע נפתחת. אבל מה עם אישור עסק למסעדה? אספנו עבורכם את תנאי התברואה ההכרחיים במבטח