מאמרים

נלחמים בנגיף הקורונה

המלצות מקצועיות לטיפול היגייני במזון – באירוע מגיפת וירוס הקורונה ובכלל בעקבות מגיפת וירוס הקורונה בישראל ,שהוגדר על ידי ארגון הבריאות העולמי כאירוע פנדמיה (מגיפה

קרא עוד »

תקן HACCP

שיטת HACCP עבודה על פי עקרונות בטיחות המזון מהווה גורם קריטי להצלחת כל עסק אך בראש ובראשונה לבטיחותם של הסועדים. החקיקה הישראלית בתחום בטיחות המזון

קרא עוד »

תרבות עבודה עם מזון

אנחנו מכירים בעבודה שבעולמינו יש נגיפים וחיידקים ומרעין בישין אחרים אלא שהעניין הוא שאנחנו לא רואים אותם בעין בלתי מזוינת ונדמה לנו שהם אינם בסביבתנו

קרא עוד »

צור קשר

אנחנו כאן לכל שאלה שיש לכם,
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם