רישיון עסק למסעדה: תנאי תברואה הכרחיים במטבח
מזל טוב, החלום שלכם סוף סוף מתגשם והמסעדה שלכם עוד רגע נפתחת. אבל מה עם אישור עסק למסעדה? אספנו עבורכם את תנאי התברואה ההכרחיים במבטח
דף הבית » מאמרים
מזל טוב, החלום שלכם סוף סוף מתגשם והמסעדה שלכם עוד רגע נפתחת. אבל מה עם אישור עסק למסעדה? אספנו עבורכם את תנאי התברואה ההכרחיים במבטח
כחלק מתפקידו החשוב של משרד הבריאות לשמור על בריאות הציבור, תיקן כללים והנחיות שבתי עסק שונים מחויבים לעמוד בהן במטרה שיוכלו לפעול ברישיון. קיימות מספר
בקרת איכות ותיעוד תהליכית במטבחים בהם קיימות מערכות haccp מתועדות, מומלץ להתייחס לטיפול במוצרים אלו כנקודות cp ו – ccp בהתאמה. ועל פי החלטת מנהל
המלצות מקצועיות לטיפול היגייני במזון – באירוע מגיפת וירוס הקורונה ובכלל בעקבות מגיפת וירוס הקורונה בישראל ,שהוגדר על ידי ארגון הבריאות העולמי כאירוע פנדמיה (מגיפה
תחום הקולינריה בארץ התפתח רבות בשנים האחרונות, כאשר לצד המודל העסקי המאתגר בנישה תחרותית במיוחד מושם דגש רב על תחום התברואה במסעדות השונות. על מנת לקבל
בידינו האחריות האדירה "לחדור" לגוף הלקוחות שלנו על ידי אספקת המזון ללא יכולתם לבחון אותנו ולדעת מראש אם סיכנו את עצמם ואם לאו – על
אנחנו מכירים בעבודה שבעולמינו יש נגיפים וחיידקים ומרעין בישין אחרים אלא שהעניין הוא שאנחנו לא רואים אותם בעין בלתי מזוינת ונדמה לנו שהם אינם בסביבתנו