מאמרים

רפורמה ברישוי עסקי מזון

מהפך תפיסתי ברגולציה ; ביטול הנחיות החוק הקיימות ; הקלות רישוי לעסקי מזון  על פי המתווה המסתמן ברפורמת רישוי עסקי מזון: בעל העסק יהיה האחראי

קרא עוד »

כפפות או לא להיות

האם נכון יותר לעבוד עטויי כפפות בעבודה עם מזון, זאת השאלה ? פילוסופיה או לא ואולי פשוט מיקרוביולוגיה,כול התשובות בכתבה שלפניכם. מורן להט וד"ר דיויד

קרא עוד »

בישול בוואקום -SOUS VIDE

עיתות של משבר כלכלי הן בדיוק הזמן להביא לשינוי בתהליכים עיקריים בעסק. אחד השינויים שיכולים לסייע בצמיחה כלכלית בעת משבר ובכלל הוא מעבר לבישול בוואקום

קרא עוד »

ביצים מתוקות ומסוכנות

הדר שפיגל הגרמני מדווח שבמסגרת תקנה משנת 1938 האוסרת על הימצאות פריטים בלתי אכילים בתוך דברי מתיקה מחשש למקרי חנק בקרב ילדים, ביצי השוקולד המפורסמות

קרא עוד »

בטיחות המזון בהלכה היהודית

הלכות בטיחות המזון הופיעו בהלכה היהודית כבר לפני 2000 שנה והטכנולוגיה של ימנו מאפשרת להבין את ההלכות טוב יותר ולהתמודד בהצלחה במלחמה הבלתי פוסקת בחיידקים.

קרא עוד »

קיץ חם של עבירות מזון

אז זהו שלא כולם צדיקים,כך מתברר ממספר אירועי כמעט ונפגע ממזון מקולקל,קראו והשכילו. שמואל מולדובן במסגרת בדיקה שגרתית בעיר מודיעין מכבים רעות, נחשפה משאית שהובילה

קרא עוד »

צור קשר

אנחנו כאן לכל שאלה שיש לכם,
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם